miercuri, 20 iunie 2012

The Shoe Event - MONO Red - Cum se nasc pantofii de Tango

Cum se nasc pantofii de tango?


"O fâşie de piele de un roşu aprins prinde viaţă în mâini născute pentru meşteşug. Croiala e gata şi pielea care a prins formă, prevestire a pantofului, se mulează languros pe calapod, într-o îmbrăţişare gingaşă. Apoi piesă cu piesă, minut cu minut, răsare perechea perfectă, un cuplu menit să stârnească pasiuni şi să pună în mişcare corpul unui dansator – perechea de pantofi de Tango Mono.



Astfel sună povestea, repetată la nesfârşit, dar niciodată la fel, a creării pantofilor născuţi pentru tango. Aceste poveşti se scriu de către designerul Dumitru Mihăică, în atelierul Mono Shoes

Fiecare pereche de pantofi de tango este creată manual, şi fiecare are câte un element unic, ştiut doar de dansatorul care îi poartă în ring. Liniile de design sunt dinamice, la fel ca şi dansul plin de patimă.



Pantofii Mono sunt, de fapt, poveşti îmbrăcate în piele. Sunt istoriile dansatorilor care se pregătesc pentru cadenţele pasionale, ce-i transpun într-un univers paralel, desprins din amintirea sălilor argentiniene de dans. Biletul spre această lume sunt pantofii – pielea cu accente strălucitoare, talpa moale, special concepută, liniile moi şi dure în acelaşi timp." 


Invitatie la eveniment: Lansare colectie pantofi de tango - "MONO Red" by Dumitru Mihaica



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografia mea
Timisoara, Romania
Pentru ca ne iubim pantofii de Tango, am creat pentru dumeavoastra acest blog. Aici ne veti gasi povestile, marturisirile, formele si culorile, inaltimea tocului, podeaua de dans si muzica.