miercuri, 26 februarie 2014

Paint Your Passion by "MONO my Tango Shoes"




În 1 martie, ora 10.00, la Casa Artelor din Timișoara, ia-ți o pensulă și alege-ți culorile preferate, folosind pielea drept pânză, într-un proiect inedit de pictură de grup. Rezultatul va fi o colecție unică de pantofi My Tango Shoes by Mono, pe care ne-am gândit să o creăm împreună cu voi.

Am lansat, de astăzi, un formular de înscriere pentru cei care vor să mânuiască pensula și să-și lase amprenta pe pielea din care se va naște apoi o colecție unicat de pantofi de tango. 
Înscrierile se fac până în 27 februarie, iar lista participanților înregistrați va fi publicată pe pagina evenimentului și pe My Tango Shoes by Mono a doua zi, în 28 februarie. Iar în 1 martie, vom picta, vom dansa și vom savura o cafea bună împreună.


Cafeneaua Klapka dispune de un număr limitat locuri prin urmare şi lista „artiştilor înscrişi” va avea doar 20 de poziţii. Vă rugăm să vă exprimaţi opţiunile în formularul de mai jos.

Formular de participare


Evenimentul aici: Paint Your Passion - event

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotografia mea
Timisoara, Romania
Pentru ca ne iubim pantofii de Tango, am creat pentru dumeavoastra acest blog. Aici ne veti gasi povestile, marturisirile, formele si culorile, inaltimea tocului, podeaua de dans si muzica.